Rejestracja   Logowanie   Strona Główna   Losowania   Szukaj   Użytkownicy   Grupy

Poprzedni temat «» Następny temat
Koncerty
Autor Wiadomość

#Moderator
Tyle co nic.. czas

421 pkt
Piwa: 15/32

Wysłany: 2011-07-16, 09:49   Koncerty

Lubicie taką formę rozrywki ?
Jakie są zalety, a jakie wady ?
Na jakich byliście? xD
Postaw piwo autorowi tego posta

Pomogła: 1 raz

0 pkt
Otrzymał 3 piw(a)

Wysłany: 2011-07-16, 20:12   

Nie byłam na żadnym. Wgl nigdzie nie wychodzę z moją jakże cudowną rodzinką. Jak skończę 18 ide się opić.

#Moderator
Tyle co nic.. czas

421 pkt
Piwa: 15/32

Wysłany: 2011-07-18, 10:46   

Cytat:
Jak skończę 18 ide się opić.

Niezłe postanowienie xD

Ja także na żadnym nie byłem, ale za niedługo będę. Mam takie plany.

jim 

jim

0 pkt
Otrzymał 2 piw(a)

Wysłany: 2011-07-18, 11:08   

Największy na jakim byłem to Open'er dwa lata temu. Wrażenia? Tłum ludzi i strasznie głośno. Wtedy mnie to przerosło, ale z perspektywy czasu dobrze wspominam ten festiwal.

#Moderator
wymieszana w budyniu

0 pkt
Piwa: 4/1

Wysłany: 2011-07-18, 11:51   

Woodstock. I takie sobie koncerty jak Hunter, T-love, Happysad, Pidżama i w Pułach gigi. Lokalne zespoły, czasem zapraszane z zagranicy. ALe uwielbiam. Plusy to świetna zabawa ze świetną muzyką. Minusy - straszny tłok i przepychanki. W moim przypadku minusem może być też nieposiadanie glanów.

0 pkt

Wysłany: 2011-07-19, 10:28   Re: Koncerty

Lubię DETOX rockowa grupa :evil:

// A jaki to ma związek z tematem? // Duś

0 pkt

Wysłany: 2011-07-20, 09:12   

Ja lubię koncerty, można się wyszaleć. Jest to trochę inny
rodzaj rozrywki niż dyskoteka :-P

0 pkt
Piwa: 1/1

Wysłany: 2011-08-07, 22:46   

Cóż, nie mogę się pochwalić specjalnymi osiągnięciami w tej dziedzinie. W zasadzie większość imprez koncertowych w moim fascynującym życiu zaliczyłam w tym roku - a mamy już sierpień. Ostatni wyjazd to Open'er czyt COLDPLAY. Fantastyczna sprawa, mimo tego tłumu, który mało mi kończyn nie powyrywał (włącznie z głową). Klimat zróżnicowany, bo i mnoga tam różnorodność grup i gatunków muzyki. Jeśli wybiorę się kiedykolwiek jeszcze na ten festiwal, to już postaram się o aktywniejszy udział w większej ilości koncertów. W tym roku interesował mnie tylko jeden.
Wcześniej Kortowiada, czyli dla mnie koncerty na Górce Kortowskiej: w tym roku przede wszystkim Dżem, a chwilę wcześniej Farben Lehre. Tu zabawę psują wiecznie wędrujący w tę i z powrotem uczestnicy juwenaliów, którzy jakoś nie bardzo potrafią usiedzieć w jednym miejscu. Poza tym, świetna rzecz i straszliwie duszno w tłumie - mimo iż koncert pod gołym niebem i już nocną porą, można się było chwilami nieźle ugotować. Brać studencka jednak na takie drobnostki nie zważa, grunt, by było piwo i kapela na scenie :D Polecam jak najbardziej, choć trzeba się nastawić, że atmosfera koncertu Dżemu będzie na pewno inna niż na ich występach np na festiwalu im Ryśka - inna publika po prostu.
Koncerty poezji śpiewanej m.in podczas Kortowiady także - klimacik bardzo przyjemny, odprężający, powalający odetchnąć. Czym jeszcze charakteryzują się takie koncerty? Otóż, sporą dawką kapitalnego humoru. Dowcipne wstępy, zapowiedzi do piosenek. Poza tym, rzecz jasna, świetne teksty oprawione piękną muzyką. Aż zazdroszczę, że nie potrafię wciąż grać na gitarze.

Generalnie, podczas koncertów należy uzbroić się w sporą ilość cierpliwości i przygotować na konieczność ignorowania pewnych irytujących...elementów np.: podchmielonych, nierzadko mocno, współsłuchaczy. Nie zważać na okoliczności przyrody i dobrze się bawić - ot cała filozofia ;-)

Dobro.

0 pkt
Otrzymał 1 piw(a)

Wysłany: 2011-08-08, 08:17   

Ja uwielbiam koncerty!Często się na nich pojawiam oczywiście jak mam z kimś się udać. Byłam na bardzo wielu koncertach w moim życiu i na pewno się pojawię w najbliższym czasie. Częstochowa gości Blue Cafe:D
w nich kłamstwo dominuje

0 pkt
Otrzymał 1 piw(a)

Wysłany: 2011-08-09, 00:37   

Jakoś nie przepadam za takimi koncertami. Już jak coś to na jakiś festyn czy dni jakiegoś miasta. Wolę iść gdzieś do Klubu i się tam wyhulać xd

0 pkt

Wysłany: 2011-10-02, 03:15   

uwielbiam koncerty byłem ostatnimi czasy na Lady Pank, Budce Suflera, Afromental, Ira, Dodzie i było genialnie klimat muzyczny mi bardzo odpowiadał

131 pkt

Wysłany: 2012-02-29, 15:31   

Ja niedługo będę na koncercie Piotra Lisieckiego, który odbędzie się na promie wiec jakby nie było dodatkowa atrakcja. Kupiliśmy bilety na prom Unity Line i okazało sie ze koncert będzie jedną z atrakcji tego weekendu ;) http://www.unityline.pl/o...ne/dzien-kobiet

216 pkt
Otrzymał 1 piw(a)

Wysłany: 2012-03-12, 13:20   

Współczuję. Facet jest mega nudny.

39 pkt

Wysłany: 2012-03-26, 11:20   

Jeżeli chodzi o koncerty to lubię. Mam nadzieję, że uda mi się wybrać na coś większego typu Red Hot Chili Peppers w Warszawie w lipcu albo kiedyś na koncert Tiesto czy ATB (wiem, że możecie myśleć-"jak można słuchać tak różnej muzyki?!" ale ja lubię i rocka i trance :-D )

49 pkt

Wysłany: 2012-04-15, 16:18   

Nie jestem specjalną koncertomaniaczką, ale na kilku byłam. Kilka razy z rzędu (co roku) byłam na festiwalu PRL (Punky Reggae Live), ale chyba już "wyrosłam" z pogowania - już nie bawi mnie dostanie łokciem w twarz lub glanem w kolano ;)

Odpowiedz do tematu