|
Mentalista |
| Autor |
Wiadomość |
216 pkt
|
Wysłany: 2010-12-29, 11:59 Mentalista
|
|
|
| Jest Dexter, jest House a czemu nie ma tematu o Mentaliście? Ogląda z was ktoś tego przystojnego cwaniaka? Ja zaczęłam trochę z nudów od drugiego sezonu, bo normalnie nic nie miałam do oglądania a w nce był akurat sezon 2. Szybko sobie nadrobiłam pierwszy no i teraz trójka leci. I powiem tak, nie jest to serial który obejrzysz ciurkiem ale od czasu do czasu po 2 odcinki, to w sam raz. Trochę zastąpił mi CSI których już zupełnie nie trawię. |
|
|
|
 |
0 pkt
|
Wysłany: 2011-05-06, 19:14
|
|
|
| Ja bardzo długo się przekonywałem do głównej postaci, bo mi ten aktor jakoś nie pasował do roli tak charyzmatycznego człowieka, ale w końcu się przekonałem i teraz każdy odcinek oglądam z przyjemnością. |
_________________ I'm not insane -- my mother had me tested. |
|
|
|
 |
51 pkt
|
Wysłany: 2011-08-31, 13:41
|
|
|
| Ja też oglądałam, fajny serial a koleś jest niesamowity tzn. postać którą gra. |
|
|
|
 |
0 pkt
|
Wysłany: 2011-09-13, 21:31
|
|
|
Postać fascynująca - ten rozbrajający uśmiech, taki chłopięcy, radosny, szczery. Jest też mroczna strona Patricka, poprzysiężenie zemsty. Jego umiejętności obserwacji, manipulacji - chciałabym czasem je posiadać.
Połknęłam 3 sezony bardzo szybko, oglądałam jeden ep za drugim. Fakt, za dużo nie da się wytrzymać, ale zdecydowanie więcej niż w ER czy GA
Serial polecam, spryciarz Jane nie pozwala o sobie szybko zapomnieć, wciąga, przechytrzy każdego. |
_________________ "Na zewnątrz miliony deszczowych kropel popełniało masowe
samobójstwo skacząc z wysokości nieba..." - Sobota "Padlina" |
|
|
|
 |
0 pkt
|
Wysłany: 2011-10-02, 03:07
|
|
|
| Główny aktor z Mentalisty zagrał super rolę w filmie Diabeł ubiera się u Prady |
|
|
|
 |
|
|