|
Powrót Waldusia do Kiepskich!!! |
| Autor |
Wiadomość |
#Moderator Tyle co nic.. czas
 .gif)
|
Wysłany: 2011-01-05, 18:26 Powrót Waldusia do Kiepskich!!!
|
|
|
Przeglądałem dzisiaj Onet i natrafiłem na coś takiego:
| Cytat: | Bartosz Żukowski, czyli słynny Walduś, wraca do serialu "Świat według Kiepskich" - donosi portal Wirtualnemedia.pl.
Bartosz Żukowski powróci na plan serialu po sześciu latach przerwy. Pojawi się w trzynastej serii, do której właśnie rozpoczęły się zdjęcia. Tym ponownie zagra obok Andrzeja Grabowskiego, Marzeny Kipiel-Sztuki, Ryszarda Kotysa, Basi Mularczyk i Renaty Pałys.
Nowa seria zadebiutuje na antenie Polsatu wiosną. |
Po prostu super!!! Bardzo się cieszę że wraca, w kilku innych miejscach, w tym na nieoficjalnej stronie polsatu (która ma kontakty) znalazłem te same info, więc to wiadomość jest pewna w 100%... Ciekawy jaka bedzie ta 13 seria... I oby pan Ryszard (serialowy Paździoch ) jeszcze troszkę pociągnął, bo ma już 79 lat... A nie wygląda na tyle i jest w bdb formie. |
|
|
|
 |
#Moderator ..:ZaDziOr:..

|
Wysłany: 2011-01-15, 00:43
|
|
|
| Jasne, że w dobrej ;d To serial, który grają od kiedy tylko pamiętam;d Walduś był najlepszy i dalej będzie. ;) |
|
|
|
 |
0 pkt
|
Wysłany: 2011-01-15, 10:01
|
|
|
| Bez Waldusia ten serial moim zdaniem schodził na psy, a teraz moze zacznie się podnosić powoli. |
|
|
|
 |
#Moderator Tyle co nic.. czas
 .gif)
|
Wysłany: 2011-01-15, 13:16
|
|
|
| Cytat: | | Bez Waldusia ten serial moim zdaniem schodził na psy, a teraz moze zacznie się podnosić powoli. |
Walduś jest jedynym ratunkiem dla serialu, tylko co go skloniło aby wrócił. No chyba nie przyszedł do studia i powiedział ze wraca. Musieli zauważyc ze oglądalnąść w zastraszającym tempie maleje i podjęli radykalne kroki... Namówili go - tak myślę... |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2011-01-25, 20:16
|
|
|
Dobrze będzie ja serialowy Walduś wróci , ale serial bez niego nie zejdzie na psy jeszcze trochę pociągnie macie trochę racji gdy Walduś odszedł z serialu to oglądalność trochę spadła |
|
|
|
 |
0 pkt
|
Wysłany: 2011-10-03, 01:59
|
|
|
| gdy Walduś wrócił serial zaczęło oglądać więcej osób przydałaby się kontynuacja z nim :) |
|
|
|
 |
|
|